30 d’octubre de 2013

EL LABERINT DEL POETA: HOMENATGE A SALVADOR ESPRIUAquest any se celebra el centenari del naixement del poeta català Salvador Espriu. Per aquest motiu la Generalitat de Catalunya, tenint en compte l’aportació del poeta en el sí de la literatura catalana contemporània, va decidir dedicar-li l’any. Sota el lema Ens mantindrem fidels, s’han realitzat arreu del país un conjunt d’actes d’homenatge i de recuperació de la seva obra.

El Sícoris Club, a través de les seves seccions culturals ha decidit participar en els actes i organitzar un espectacle per posar en valor la figura d’un dels autors més representatius de la literatura catalana.

Sota el nom, El laberint del poeta, l’escola de música, la coral, el grup d’esbart, els rapsodes i el grup de teatre combinaran la música, la dansa i el teatre per crear un espectacle on Espriu serà el fi conductor.

Sota la direcció d’Ares Piqué i Gabriel Solans s’ha unit les diferents vessants artístiques per oferir un espectacle d’una hora i quart de durada.

L’espectacle tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre a les 19h a l’Auditori Enric Granados de Lleida. El preu de l’entrada serà de 5€ i una part de la recaudació anirà destinada al Banc dels Aliments.


Podeu aconseguir la vostra entrada al Sícoris Club.