1 de maig del 2011

L'ESBART EN LA FESTA MAJOR DE MAIG 2011

Durant les festes de Maig 2011, podreu veure'ns en diferents actes:


DIJOUS 5 de Maig
 
18.30 h.
Pl. Paeria
Tronada i sortida del Pregó
Des de la canalització del riu, tronada que dóna inici a la Festa Major, a càrrec de la Pirotècnia Catalana. Des del Palau de la Paeria surten els Heralds i els Signífers, amb el Penó, i les Trampes i el Pregoner amb el ban, per cridar a la festa, tots acompanyats pels Ministrers de Lleida. Després de la tronada, es farà la lectura del pregó, i tot seguit la primera ballada i arrencada del seguici popular,amb el ball de Cavallets i en què, enguany, s’hi incorpora la Moixiganga.

 

DISSABTE 7 de Maig

19.00 h.
Pl. Sant Joan
XXVII Festival Folklòric Internacional de Lleida
Amb la participació dels grups: Asociación de Danzas Paca Briceño (Cádiz), Grupo Folclorico As Lavradeiras Da Meadela (Portugal), Grup Sardanista Montserrat (Lleida), Cobla Principal del Llobregat, Esbart Dansaire Sícoris - Ballet Ciutat de Lleida.



DIMECRES 11 de Maig



12.00 CatedraL. Sortida de la processó amb la Colla Infantil dels Diables de Lleida, el Ball de Diables, el Ball de Bastons del CCLD, la Moixiganga, el Ball de Moros i Cristians, els Bastoners del Pla de l’Aigua, el Ball de Cavallets, els Gegants, els Heralds i els Signífers amb el Penó i les Trampes, les pubilles, els Ministrers de Lleida, la imatge de sant Anastasi, les autoritats eclesiàstiques, els Macers, la Bandera de la Ciutat, la Corporació Municipal i la resta d’autoritats i representacions, la Banda Municipal, l’Àguila, els Castellers de Lleida, els càrrecs de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, els infants amb el vestit típic de català en representació de les associacions cíviques i veïnals, les entitats de cultura popular i tradicional i les cases regionals